Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Asiakkaan mitoilla posti/kirjeluukun tukinta ja eristys. Peitelevy ruostumaton teräs.Tämä tuote toimitetaan tilaajan määrittelemillä styrox-eristeosan mitoilla. Tuotetta tilattaessa, anna yhteystietojesi yhteydessä "lisä tietoja" kenttään styrox-eristeosan "korkeus * leveys * syvyys" mitat. Antamiesi tietojen mukaan katkaisemme myös kiinnityspultit  sopivan mittaiseksi. Peitelevyt ovat ruostumatonta terästä.

Tuotepaketti ulko-oven posti/kirjeluukusta karkaavan lämpöenergian estämiseksi, eristää hajuja ja ääntä sekä estää sisälle kurkkimisen. Suojaa myös tehokkaasti murtautumismahdollisuutta postiluukun kautta. Peitelevyt asennetaan sisäpuolelta, joten ulkopuolelle ei jää ruuveja näkyville. Eriste on hyvin lämpöä eristävää styroxia. Styroxin standardi mitat on korkeus 55,0 mm * leveys 283 mm * syvyys 90,0 mm +/- 2 mm. Styrox-eristeosaan on muotoiltu kiinnitysruuveja ja peitelevyä varten sopivan kokoiset läpivienti reiät. Toimitus sisältää katkaistavat M5 x 75 mm:n kiinnitysruuvit, jotka sopivat 25-90 mm paksuihin oviin

Asennusohje: Vanha kirjeluukku puretaan pois. Läpivientiin asennetaan ulkopuolelta eristepala, jonka isompi reikä tulee ulkopuolelle päin ja pienempi reikä huoneistoon päin. Mahdollisesti sisäpuolella ylimenevä eristepalan osa leikataan pois terävällä veitsellä. Halutessasi voit myös tiivistää eristepalan reunat eristemassalla. Sileä peitelevy asennetaan ulkopuolelle ja ruuvin reijillä varustettu peitelevy asennetaan sisäpuolelle. Ruuvi pitää katkaista oven paksuuden mukaan, sopivan mittaisiksi.

  

Hinta:57.00 €

Lisätiedot

Ruostumaton teräs ja styrox:

Suosittelemme myös

Posti/kirjeluukun tukinta ja eristys. Peitelevy ruostumaton teräs ja standardi kokoinen eristepala

ruostumaton_teras_peitelevy_ulkopuolella.jpg&width=280&height=500
Standardi tuotepaketti ulko-oven posti/kirjeluukusta karkaavan lämpöenergian estämiseksi. Eristää myös hajuja ja äänien kantautumisen postiluukun kautta sisälle huoneistoon. Suojaa myös tehokkaasti murtautumismahdollisuutta postiluukun kautta. Estää myös luukusta sisälle kurkkimisen. Peitelevyt asennetaan..
Hinta: 45.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »