Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Palvelut

Asiantuntijapalvelu

Kartoitamme huoneistojen korvausilman saannin riittävyyden. Teemme suunnitelman korvausilman järjestämiseksi ja kustannuslaskelman. Pyydä tarjous!

Reiän teko korvausilmakanavaa varten

Venttileiden ja suodattimien asennuspalvelu

Suoritamme Velco korvausilmaventtiilien asennuksia uusiin läpivienteihin, puisiin tuuletusluukuin, vanhojen venttiilien saneerauksia sekä suodattimien asennuksia ja vaihtoja. Pyydä tarjous!


Filtrete Aero suodatinkangasta metritavarana ja määräkokoon leikattuna.

FILTRETE suodatinkangas on alunperin suunniteltu lääketieteelliseen käyttöön: kohteisiin, joissa suodattimelta vaaditaan korkeaa epäpuhtauksien erotusastetta ja hyvää ilmanläpäisykykyä. Sähkövarauksen ansiosta myös siitepöly, katupöly sekä terveydelle vaaralliset pienhiukkaset tarttuvat kankaaseen. VTT:n tutkimukset osoittavat, että Filtrete suodatinkangas täyttää EU7 / F7-luokkan vaatimukset. Luku merkitsee käytännössä sitä, että FILTRETE suodattaa läpijohdettavasta ilmasta esimerkiksi siitepölyt sataprosenttisesti.

Myymme Filtrete Aero suodatinkangasta rullasta metritavarana sekä halutun kokoisina paloina. Metritavarana rullasta suoraan leikattuna leikkaus sisältyy neliöhintaan. Paloina rullasta leikattuina, palan leikkauksen hinta on 4 € / pala. Suodatinkankaan neliöhinta on 32 € / m2. Huomaa, Filtrete Aero rullan leveys on 110 cm.

Lähetä sähköpostilla meille tiedot suodattimien koosta ja määristä, niin lähetämme teille tarjouksen suodattimista. Pyydä tarjous! Tarjouksen saatuanne voitte päättää tilauksesta.